Spackel tillbehör

Spackel tillbehör – Ska du spackla? Då behöver du några fler saker än bara spacklet. Nämligen remsor, spackelspadar, höjdpinnar etc.

Här hittar du de vanligaste tillbehören:

Spackel tillbehör spackel

Bredspackel för användning vid spackling av väggar, golv och tak. Ergonomiskt skaft i tvåkomponentsmaterial med rostfritt blad. Denna spackel finns i bredder 150-350 mm.

Denna bredspackel kostar 189:- inkl moms / St

Bredspackel 600 mm

Bredspackel med trärygg. Lämplig för alla typer av spacklingsarbeten på vägg, golv och tak. Finns i flera olika bredd. Detta är den vanligaste spackelspaden som används, finns i bredder mellan 100 – 600 mm.

Denna spackel som är 600 mm kostar 159:- inkl moms / St

Stålspackel 75 mm bredd

Rostfri stålspackel med hammarhuvud och ergonomiskt tvåkomponentsskaft. Lämplig för att ta bort färg eller gammal tapet samt för att lägga på spackel där det är trångt att komma åt. Finns i bredderna 25,50 och 75 mm. Ett mycket bra spackel tillbehör.

Denna stålspackel kostar 80:- inkl moms / St

Spackel tillbehör remsa

Lättavriven pappremsa för användning vid armering och spackling av gipsskiveskarvar.

Denna rulle kostar 55:- inkl moms / St

Nivåpinnar till flytspackling

Självhäftande nivåmarkör som är graderad mellan 5-60 mm. Markören ger plana golv och precisa fall. Klipp av till önskad höjd och placera cirka 1 markör per 0,5 – 1 m2 yta.

1 förpackning kostar 249:- inkl moms / Pkt

Spackel tillbehör primer

Primer som förbättrar styrkan, korrosionsskyddet och elasticiteten samt ökar vidhäftningen. Primern är en tillsats för vissa typer av bruk och innehåller inga lösningsmedel. Kan användas inom- och utomhus. För mer information, se bifogade filer.

Denna primer kostar 519:- inkl moms / Burk

Bredspackel tandad

Bredspackel tandad – lämplig vid flytspackling el om du ska lägga på lim på en vägg för att ex limma upp en skiva. Finns i bredderna 300 och 600 mm.

Denna bredspackel på 600 mm kostar 182:- inkl moms / St

Saknar du något? Skicka oss ett mejl här.